Twee nieuwe horloges in september 2020

0
1484
Persbericht 745

In september 2020 komen er meerdere nieuwe sporthorloges en smartwatches op de markt. Zo kun je onder andere (eindelijk) de Withings Scanwatch, Fitbit Inspire, Fitbit Sense en Garmin Forerunner 745 kopen. Naar deze horloges wordt al een hele lange tijd uitgekeken. In dit artikel bekijk ik de twee nieuwste aanwinsten op horlogegebied: de Fitbit Sense en Garmin Forerunner 745. Zijn deze horloges de moeite waard? Alles over deze gave horloges!

Fitbit Sense

De Fitbit Sense is een nieuw model horloge, waar we nog veel van gaan horen. Het heeft meerdere nieuwe ingebouwde sensoren. Hiervan zijn de EDA-sensor, die elektrodermale elektriciteit en activiteit meet van de huid (galvanische reactie) en de ECG-sensor (hartfilmpjes maken) wel erg gaaf. Daarnaast maakt het horloge gebruik van dezelfde app van Fitbit die je ook gebruikt bij andere smartwatches en activity trackers van het merk. Hierdoor weet je zeker dat het een gebruiksvriendelijk geheel is. Van dit horloge wordt enorm veel verwacht. Logisch ook, het is een geheel nieuw model in het nieuwe Google-tijdperk van Fitbit.

Garmin Forerunner 745

De Garmin 735XT is een favoriet horloge bij veel multisporters, serieuze atleten en triatleten. Het horloge is enorm vaak verkocht. Een opvolger van dit horloge zag al een lange tijd in de planning. In september 2020 is dit eindelijk zover. Je kan de Garmin Forerunner 745 kopen bij meerdere aanbieders in Nederland en België. Meer informatie over het horloge kun je lezen in het persbericht dat door Garmin zelf is uitgegeven. De hoofdafbeelding van het artikel is met toestemming afkomstig van Garmin.

Zijn deze horloges vergelijkbaar?

Nee. Deze horloges kan je absoluut niet met elkaar vergelijken. De Fitbit Sense is meer voor de algemene mainstream doelgroep. Het is een echte gezondheidssmartwatch, waar je ook mee kan sporten. De 745 is een echt sporthorloge, gemaakt voor sporters die echt serieus met hun sport bezig zijn. Beiden horloges zijn vanaf september 2020 te verkrijgen op meerdere plekken in Nederland en België, dat is wellicht een van de weinige gelijkenissen tussen de horloges ?.

Vorig artikelJennie Lena: deelneemster The Voice of Holland en zangeres + auditie
Volgend artikelSchoon Genoeg, een televisieprogramma van SBS 6
Favicon
Chronique wordt onderhouden door twee enthousiaste schrijvers. Edwin schrijft graag over de nieuwste gadgets, sport en games. Judy richt zich op de medische artikelen, maar staat ook open voor de spirituele kant. Samen runnen zij Chronique.nl en proberen ze jou dagelijks te verrassen met nieuwe interessante artikelen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in