Afvallen met SlimFast

0
1421

In veel sportvoeding-winkels vind je ook veel producten die je kunt gebruiken wanneer je aan het afvallen bent. Zo kan je bijvoorbeeld afvallen met SlimFast. Zij hebben in het assortiment maaltijd-shakes en bars, snacks onder de 100 kcal en het vitality assortiment. Met het vitality assortiment kan je op een holistische manier jouw gewicht beheersen. Wij waren benieuwd hoe je de SlimFast producten in kon zetten om af te vallen en hebben dit uitgezocht.

Het merk SlimFast

Het merk SlimFast is al jaren bekend als het merk met maaltijdvervangers die je kunt gebruiken tijdens het afvallen. Dit merk is vergelijkbaar met merken als Weight Care, Atkins, Modifast, XL-S Medical en qua snacks als Céréal. De maaltijdvervangers van SlimFast bevatten vaak veel eiwitten en weinig calorieën. Door de eiwitten heb je langer een vol gevoel. Je kan hierbij denken aan eiwitrijke smoothies.

Hoe kan je afvallen met SlimFast?

Wij zouden nooit aanraden om meteen alle maaltijden te vervangen met SlimFast maaltijdvervangers. Jouw lichaam heeft namelijk ook voldoende vezels, vitaminen en mineralen nodig om gezond te blijven. Wel kan je het gebruiken als maaltijdvervanger van één maaltijd per dag. Of twee maaltijden wanneer je ook genoeg groenten en fruit en andere producten met ontbrekende voedingsstoffen toevoegt aan het dieet. Een voordeel is dat je precies weet wat er in een shake of reep zit aan calorieën en voedingswaarden. Je kan dus nooit net iets te veel opscheppen en dit niet meerekenen bij het tellen van de calorieën in een app zoals My Fitness Pal.

Afvallen met het Keto dieet

Het keto-dieet is een dieet waarbij je koolhydraatarm eet. Er zijn natuurlijk wel meer diëten waarbij je koolhydraatarm eet. Het verschil is dat je bij een keto dieet 60 tot 80 procent van jouw calorieën binnenkrijgt via vetten. Ook mensen met epilepsie of diabetes type 2 kunnen baat hebben bij dit dieet. Vaak wordt het dieet dan ook wel gebruikt voor medische doeleinden. Er wordt ook vaak gesproken over de term “ketose”. Jouw lichaam gaat met dit dieet vet verbranden door vetzuren af te breken om brandstof te “maken”. SlimFast heeft nu ook een speciale keto lijn voor mensen die af willen vallen met het keto dieet.

Vorig artikelIJzer als supplement voor triatleten
Volgend artikelVijf populaire boeken over edelstenen en mineralen
Favicon
Chronique wordt onderhouden door twee enthousiaste schrijvers. Edwin schrijft graag over de nieuwste gadgets, sport en games. Judy richt zich op de medische artikelen, maar staat ook open voor de spirituele kant. Samen runnen zij Chronique.nl en proberen ze jou dagelijks te verrassen met nieuwe interessante artikelen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in